Знімали в Києві: мережу шокував новий кліп епатажної Майлі Сайрус
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знімали в Києві: мережу шокував новий кліп епатажної Майлі Сайрус

Знімали в Києві: мережу шокував новий кліп епатажної Майлі Сайрус
Джерело:  online.ua

З0 листопада епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували новий кліп, який нещодавно знімали у Києві. Ролик з'явився нa YouTube і за дванадцять годин його переглянуло майже півтора мільйона людей, передає ONLINE.UA.

Для зйомок відеокліпу на пісню "Nothing Breaks Like a Heart" зірки обрали Київ, а саме залізничний Дарницький міст та центральні стриптиз-клуби. Скандальна співачка відвідувала столицю України в кінці жовтня в оточенні знімальної групи. Саме тоді стало зрозуміло, що зйомки її нового кліпу відбуваються в Києві. До слова, заради її творіння Даринцький міст перекривали на два дні.

За сюжетом, Майлі втікає по шосе та переховується в стриптиз-клубах від місцевої поліції, а вздовж узбіччя вишикувались люди, які підтримують її.

"Все більше зірок їдуть в Україну, щоб знімати свої кліпи; це просто шикарно; трохи вульгарно, але це і є стиль Майлі; ну тепер про Україну дізнаються всі; ми до них, а вони до нас; це новий рівень для Сайрус; класний кліп, але слабший за пісню; тут все ідеально", - пишуть фанати в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома співачка Тейлор Свіфт смішно осоромилася під час одного з останніх концертів в Нью-Джерсі. Артистка впала на сцені під час виступу, викликавши сміх у танцівника, який не зміг стримати емоцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?