Трамп вляпався в новий скандал на саміті G20 - кумедне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вляпався в новий скандал на саміті G20 - кумедне відео

Трамп вляпався в новий скандал на саміті G20 - кумедне відео
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп, здається, жодного дня не може прожити, не здивувавши світ новою курйозною витівкою. Цього разу очільник Білого дому розчарувався перекладом вітальної промови аргентинського колеги Маурисіо Макрі і викинув приймач. Відео інциденту уже опублікували в мережі, передає ONLINE.UA

Трамп пояснив, що набагато краще, ніж перекладач, зрозумів слова президента Аргентини.

"Якби не..., а так усе нормально", - зауважив він, кинувши на підлогу приймач для синхронного перекладу.

"Цей президент народився, щоб хайпувати; я ніколи не перестану сміятися; один фокус краще іншого; людина-скандал; нам буде сумно без нього; це найвеселіший президинт на планеті; він не ввійшов в історію, він в неї - вляпався; це ж яку потрібно мати фантазію, щоб постійно придумати такі речі; нічого нового - Трамп в своєму репертуарі; ну і красень; Макрі в шоці", - пишуть користувачі соцмереж в коментарях до відео.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?