Не можу дозволити "певні речі": Трамп про плани Путіна по Україні і нову зустріч з ним
Категорія
Політика
Дата публікації

Не можу дозволити "певні речі": Трамп про плани Путіна по Україні і нову зустріч з ним

Не можу дозволити "певні речі": Трамп про плани Путіна по Україні і нову зустріч з ним
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп жорстко засудив президента Росії Володимира Путіна за дії в Керченській протоці і його подальші плани по Україні. Він заявив, що не може дозволити і допустити "певні речі", які Росія планує зробити проти України.

Про це американський лідер заявив на саміті "Великої двадцятки" в інтерв'ю для видання "Голос Америки", повідомляє ONLINE.UА.

"Я не здатний читати його думки. Ніхто не може. Він знає, чого він хоче, але ми не можемо дозволити, щоб певні речі відбулися. Але вони відбулися. Я не можу бути частиною цього", - заявив Трамп.

Президент США нагадав, що скасував зустріч з Путіним через ситуацію в Азовському морі. При цьому Трамп підкреслив, що проведе переговори з Путіним в майбутньому, в більш вдалий час.

"Через те, що сталося з Україною, через захоплення кораблів і моряків, час для зустрічі був б невдалим. Але я з ним зустрінуся. Мені здається, що у нас дуже хороші відносини, і думаю, що у нас і надалі будуть дуже хороші відносини з Росією, Китаєм і рештою всіх. Я вважаю це важливим. Я зустрінуся з ним у належний час ", - додав Трамп, несподівано заявивши про хороших відносини з Путіним.

Слід зазначити, що Тамп пройшов повз Путіна та не обмінявся з ним рукостисканням на відкритті саміту G20 в Буенос-Айресі. Російський президент першим зійшов на подіум для фотографування, а американський лідер пройшов повз нього, не привітавшись. Потім глави держав попрямували в зал першого пленарного засідання: Путін йшов попереду, Трамп - на віддалі від нього.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін "як і раніше" готовий до нових контактів з президентом США Дональдом Трампом, незважаючи на рішення останнього скасувати заплановану зустріч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?