Постраждає весь світ: Кремль дорікнув Трампа за скасування зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Постраждає весь світ: Кремль дорікнув Трампа за скасування зустрічі з Путіним

Постраждає весь світ: Кремль дорікнув Трампа за скасування зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Через скасування зустрічі Трампа і Путіна постраждають країни Європи та весь світ, гострі питання яких так і залишаться невирішеними. Кремль буде терпляче чекати, поки Трамп не змінить свою думку з зустрічі з Путіним, але ініціювати нові переговори не буде.

Про це заявив спікер Кремля Дмитро Пєсков, коментуючи скасування зустрічі Путіна і Трампа на саміті G20, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

"Цю узгоджену зустріч прийняв рішення відкласти президент Трамп. Відповідно, ми досить терпляча країна, ми, звичайно, чекаємо, коли необхідні умови для наступної зміни рішення президента дозріють", - заявив Пєсков.

Офіційний представник президента Росії зазначив, що причиною скасування переговорів Путіна і Трампа в Буенос-Айресі стала ситуація в Керченській протоці.

"Відсутність діалогу Москви і Вашингтона щодо гострих питань веде до зростання напруженості. Гострі питання, обговорення яких - в інтересах не тільки народів двох країн, але і країн Європи, Південно-Східної Азії, всього світу", - дорікнув представник Кремля Трампа, який відмовився проводити переговори з Путіним через новий відкритий акт агресії Росії проти України.

Також Пєсков пояснив ситуацію з відсутністю рукостискання Трампа і Путіна на саміті G20. Він запевнив, що президенти США і Росії привіталися, але підкреслив, що цей момент є вторинним елементом, який нічого не означає.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Трамп прокоментував скасування зустрічі з Путіним і уточнив, коли можуть відбутися їх нові переговори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?