Бій Гвоздик - Стівенсон за титул чемпіона світу: де дивитися онлайн-трансляцію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Гвоздик - Стівенсон за титул чемпіона світу: де дивитися онлайн-трансляцію

Бій Гвоздик - Стівенсон за титул чемпіона світу: де дивитися онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

В ніч з 1 на 2 грудня в Канаді відбудеться чепіонскій бій - українець Олександр Гвоздик битиметься з канадцем Адонісом Стівенсоном. На кону бою буде стояти титул чемпіона світу WBC. Онлайн-трансляція бою Гвоздик - Стівенсон буде проводитися на телеканалі "Інтер", повідомляє ONLINE.UА.

Бій Гвоздик - Стівенсон почнеться о 01:20 за київським часом. За прогнозами букмекерів, високі шанси на перемогу є у українця. Якщо Гвоздик переможе в бою Стівенсона, то в України з'явиться четвертий чемпіон світу по боксу. Тимчасовий чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик буде боротися за повноцінний титул чемпіона світу, яким володіє Адоніс Стівенсон.

Олександр Гвоздик до бою зі Стівенсоном провів 15 поєдинків, 12 з яких завершив нокаутом. Навесні 2018 року він переміг у непростому бою з французом Мехді Амаром і отримав титул тимчасового чемпіону світу за версією WBC.

Адоніс Стівенсон на десять років старше українця і є небезпечним супротивником для нього. Канадець володіє титулом чемпіона світу в напівважкій вазі вже п'ять років. У бою з українцем Гвоздик він буде захищати його в десятий раз. Всього Стівенсон на професійному рингу провів 31 бій - його єдина поразка відбулася 8 років тому.

Перед боєм Гвоздика і Стівенсона відбулося офіційне зважування боксерів. Українець виявився важчим за канадця - 79,2 кг і 79 кг відповідно.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Гвоздик виступив з несподіваною заявою перед боєм зі Стивенсоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?