Путін і Меркель провели зустріч в Буенос-Айресі: перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін і Меркель провели зустріч в Буенос-Айресі: перші подробиці

Путін і Меркель провели зустріч в Буенос-Айресі: перші подробиці
Джерело:  ТАРС

У другий день саміту G20 президент Росії Володимир Путін і канцлерка Німеччини Ангела Меркель провели зустріч - переговори відбулися в рамках робочого сніданку. Він пройшов без преси, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

Російські ЗМІ стверджують, що робочий сніданок Путіна і Меркель пройшов в "дружній" атмосфері. відзначається, що Меркель приїхала на зустріч з Путіним в готель Alvear Palace, де зупинився очільник Кремля. Путін тепло привітав канцлерку, запросив її до столу і поцікавився подальшими планами Меркель в рамках саміту G20.

Крім Путіна і Меркель, на робочому сніданку були присутні помічник президента Юрій Ушаков, прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, а також прес-секретар Меркель Стеффен Зайберт, радник Федерального канцлера з питань зовнішньої політики Ян Хеккер і глава департаменту економіки та фінансів і енергетичної політики в відомстві федерального канцлера Ларс-Хендрік Рьоллер.

Слід додати, що після сніданку з Путіним, Меркель проведе переговори з президентом США Дональдом Трампом, головою КНР Сі Цзіньпіном і президентом Аргентини Маурісіо Макрі. Також не виключається, що канцлерка Німеччини зустрінеться з прем'єр-міністром Австралії Скоттом Моррісоном.

Нагадаємо, Меркель спізнилася на саміт G20 на 12 годин. Причиною тому став технічний дефект в урядовому лайнері, на якому канцлерка Німеччини летіла в Агрентіну. Через годину після початку польоту літак був змушений екстрено повернутися в Німеччину, звідки вже інший літак доставив Меркель до Іспанії, а звідти вона полетіла в Аргентину.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Трамп скасував зустріч з Путіним на полях саміту G20. У Кремлі дорікнули президента США, заявивши, що через скасування переговорів постраждає весь світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?