"Укрзалізниця" виправдалася за поломку експреса Київ-Бориспіль: українці в гніві від скандального інциденту
Категорія
Україна
Дата публікації

"Укрзалізниця" виправдалася за поломку експреса Київ-Бориспіль: українці в гніві від скандального інциденту

"Укрзалізниця" виправдалася за поломку експреса Київ-Бориспіль: українці в гніві від скандального інциденту
Джерело:  online.ua

Мережа бурхливо обговорює поломку розхваленого експреса Київ-Бориспіль в перший день роботи. В умовах снігопаду потяг застряг по дорозі в аеропорт, в результаті чого люди запізнилися на рейси, а найвідчайдушніші вистрибували з валізами в засніженому полі, щоб встигнути в аеропорт.

В "Укрзалізниці" виправдалися за скандальний інцидент, який обурив українців. У компанії вибачилися за незручності, повідомляє ONLINE.UА.

"Просимо вибачення у пасажирів за незручності. "Укрзалізниця" детально розслідує причини технічної несправності, яка виникла, і докладе максимум зусиль для неповторення прикрої ситуації. Змушені також в черговий раз нагадати пасажирам, що в сформованих погодних умовах свої поїздки слід планувати заздалегідь і брати до уваги можливі форс-мажорні обставини", - йдеться в коментарі прес-служби "Укрзалізниці".

Українці в гніві від такої позиції компанії. Вони нагадують, що не тільки експрес Київ-Бориспіль, а й інші потяги "Укрзалізниці" часто вихадять на рейси несправними.

Нагадаємо, поломка експреса Київ-Бориспіль сталася в суботу, 1 грудня, о 11:58. Потяг №830 застряг на 19 кілометрі маршруту. В результаті попросили надіслати допоміжний поїзд, щоб забезпечити посадку на авіарейси пасажирів.

Слід додати, що напередодні, в день запуску експреса Київ-Бориспіль, голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов через соцмережі закликав усіх, хто поспішає в аеропорт, користуватися експресом для того щоб уникнути пробок. Він анонсував, що дістатися електричкою до аеропорту "Бориспіль" тепер можна буде за 35 хвилин, при тому, що поїзди будуть курсувати з інтервалом 35-60 хвилин.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що "Укрзалізниця" вирішила відмовитися від німецьких електричок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?