Гвоздик переміг Стівенсона в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гвоздик переміг Стівенсона в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту

Гвоздик переміг Стівенсона в чемпіонському бою: видовищне відео нокауту
Джерело:  online.ua

В ніч з 1 на 2 грудня в Канаді відбувся бій між українцем Олександром Гвоздиком і канадцем Адонісом Стівенсоном за титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC. Гвоздик переміг Стівенсона - він відправив суперника в нокаут в 11 раунді і став новим чемпіоном світу з боксу, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Гвоздик - Стівенсон був напруженим, але українець упевнено вів поєдинок. На початку третього раунду Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун, а в восьмому раунді пішов у відкритий бій. У десятому раунды був небезпечний момент для українця - він пропустив важкий удар, впавши на канати, але зміг втриматися на ногах.

Передостанній раунд став вирішальним у поєдинку - Гвоздик наносив важкі удари Стівенсону і відправив його в нокаут, хоч той і намагався до останнього триматися на ногах.

Перемога в бою зі Стівенсоном принесла Гвоздику пояс чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC. Олександр став четвертим українцем, який володіє чемпіонським поясом - чемпіонами вже є Олександр Усик, Василь Ломаченко та Артем Далакян.

Гвоздик відправив у нокаут Стівенсона (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гвоздик перед боєм з Стивенсоном зізнавався в тому, що для нього буде складним завданням перемогти такого небезпечного суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?