Бойовики посилили наступ на Донбасі: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили наступ на Донбасі: штаб ООС повідомив тривожні новини

Бойовики посилили наступ на Донбасі: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Бойовики збільшили обстріли по позиціях ООС на Донбасі із застосуванням важкого озброєння, забороненого Мінськими угодами. Українські захисники впевнено тримають оборону і не дають шансу ворогу витіснити їх зі стратегічно важливих позицій. В ході боїв, за даними розвідки, двоє бойовиків було знищено і ще одного поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 1 грудня, бойовики 15 разів відкривали вогонь в районі Пісків, Кримського, Невельського, Славного, Мар'їнки, Красногоровки, Тарамчука, Богданівки, Павлопіля, Чермалика та Лебединського. Крім гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, з яких противник вів прицільний вогонь, ворог гатив по позиціях ООС з 82-мм мінометів. В ході бойових дій жоден український військовий не постраждав.

Також штаб ООС повідомив про те, що бойовики стягують танки до окупованого Луганську. У звіті СММ ОБСЄ зазначено, що недалеко від Новоселівки, розташованої на заході від Луганська, було виявлено п'ять нових танків (ймовірно Т-72).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий ватажок "ДНР" Пушилін зібрався "повертати" Маріуполь і Слов'янськ до складу самопроголошених республік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?