У Грузії повідомили про затримання українців в Тбілісі: перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Грузії повідомили про затримання українців в Тбілісі: перші подробиці

У Грузії повідомили про затримання українців в Тбілісі: перші подробиці
Джерело:  online.ua

У Тбілісі затримали сімох українців, які підозрюються в придбанні і зберіганні вогнепальної зброї і вибухових речовин. Про це повідомив Перший канал Грузії, передає ONLINE.UA.

За даними "Громадське", п'ятеро українців приїхали в Тбілісі 28 листопада. Вони розмістилися в готелі "Альянс". Пізніше до них приєдналися ще двоє людей. Серед них також був колишній грузинський військовий Лука Чхетія, який брав участь в бойових діях на Донбасі.

"Персонал готелю повідомив, що правоохоронці знали, в який саме кімнаті були українці, адже інші номери вони не перевіряли. Під час обшуків поліція виявила 5 паспортів громадян України", - повідомили грузинські ЗМІ, не уточнивши, кого саме затримали правоохоронці.

За непідтвердженою інформацією, затримані українці хотіли брати участь в акції протесту опозиції, яка проходить в неділю в Тбілісі. Цю акцію проти чинної влади і нової президентки організував "Єдиний національний рух", лідером якого є екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі.

У Департаменті консульської служби МЗС України повідомили, що український консул перевіряє інформацію про можливе затримання в Грузії громадян України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Грузії обрали нового президента - країну очолила Саломе Зурабішвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?