Маленький Колонсей: NASA показало фото незвичайної блискучої знахідки на Марсі
Категорія
Технології
Дата публікації

Маленький Колонсей: NASA показало фото незвичайної блискучої знахідки на Марсі

Маленький Колонсей: NASA показало фото незвичайної блискучої знахідки на Марсі
Джерело:  online.ua

Космічний апарат Curiosity Rover виявив чергову незвичайну знахідку на Марсі. На цей раз він виявив загадковий блискучий об'єкт, що нагадує злиток золота. Його назвали Маленький Колонсей (Little Colonsay) на честь невеликого острова поблизу Шотландії.

Прес-служба NASA опублікувала фото незвичайної блискучої знахідки на Марсі, на тлі якої в науковому світі виникла маса припущень, повідомляє ONLINE.UA.

Незвичайна блискуча знахідка на Марсі (фото - mars.nasa.gov)

На даний момент в NASA вважають, що блискучий об'єкт на Марсі є метеоритом. Але остаточно розгадає загадку цієї знахідки лабораторія Curiosity Rover, яка проведе хімічний аналіз виявленого об'єкту.

 Блискучий об'єкт, виявлений на Марсі (фото - mars.nasa.gov)

Експерти допускають, що блискучий предмет на Марсі може бути просто зразком місцевої породи і не представляти наукової цінності. Але вони підкреслюють, що робити якісь більш серйозні припущення поки рано і краще дочекатися результатів лазерного обстрілу зразка спектральним приладом ChemCam, яким оснащена мобільна лабораторія космічного апарату.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Марсі виявлено черговий феномен - ширяюча хмара, розташована поруч з вулканом Гора Арсіа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?