Пентагон висунув Кремлю гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Пентагон висунув Кремлю гучне звинувачення

Пентагон висунув Кремлю гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

Очільник Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що Кремль намагався втручатися у проміжні вибори в США в минулому місяці, як це було і під час виборів президента в 2016 році, передає ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Міністр зауважив, що і без того напружені відносини між Москвою і Вашингтоном "без сумніву" погіршилися через чергові спроби РФ втрутитися у процес голосування в США.

"Російський президент Володимир Путін знову намагався влізти у наші вибори минулого місяця, і ми бачимо подальші зусилля у цьому напрямку",- заявив Меттіс.

Окрім того, голова оборонного відомства вжив вислів muck around, який означає нерозумні дії без особливої мети, які чиняться часто в неакуратний чи випадковий спосіб.

 "Путін продовжує намагатися підірвати демократичні процеси, які треба захищати... Ми зробимо все необхідне, щоб захистити їх", - додав очільник Пентагону.

Перед проміжними виборами у США Twitter і Facebook заблокували тисячі аккаунтів проросійських тролів, а стосовно 14 осіб-представників російської "фабрики тролів" були висунуті звинувачення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Пентагону  Джеймс Меттіс заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?