Виконаю всі бажання: Трамп передав неочікувану обіцянку Кім Чен Ину
Категорія
Політика
Дата публікації

Виконаю всі бажання: Трамп передав неочікувану обіцянку Кім Чен Ину

Виконаю всі бажання: Трамп передав неочікувану обіцянку Кім Чен Ину
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп пообіцяв лідеру КНДР Кім Чен Ину виконати всі його бажання, якщо він виконає взяті на себе зобов'язання з ядерного роззброєння. Таку обіцянку Трамп передав північнокорейському колезі через президента Південної Кореї Мун Чже Іна в ході переговорів на саміті G20, що пройшов у Буенос-Айресі 30 листопада - 1 грудня.

Про це повідомив Мун Чже Ін журналістам перед відльотом з Аргентини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Yonhap.

"Повідомлення полягало в тому, що Трамп дуже доброзичливо ставиться до Кім Чен Ина і що він йому подобається, тому Трамп сподівається на виконання лідером КНДР частини угоди, і тоді всі його бажання збудуться", - уточнив південнокорейський глава.

Слід додати, що раніше Трамп, припустив, що його наступна зустріч з Кім Чен Ином пройде на початку 2019 року. За словами президента США, сторони розглядають три можливих місця зустрічі, але не назвав їх. Крім того, Трамп повністю не виключив, що Кім Чен Ин може приїхати в США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі заявили про нову зустріч Путіна і Трампа, після того, як їх переговори були скасовані президентом США на саміті G20. Там впевнені, що Путін і Трамп можуть зустрітися на полях аналогічного саміту в 2019 році, який буде проходити в червні наступного року в Японії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?