Google неочікувано для всіх вирішив закрити ще один популярний сервіс
Категорія
Технології
Дата публікації

Google неочікувано для всіх вирішив закрити ще один популярний сервіс

Google неочікувано для всіх вирішив закрити ще один популярний сервіс
Джерело:  online.ua

Компанія Google прийняла рішення закрити ще один популярний сервіс - месенджер Hangouts, який набрав в Google Play більше мільярда завантажень, передає ONLINE.UA з посиланням на GSMArena.

Сервіс запустили 5 років тому, але через три роки пошуковий гігант представив новий месенджер Allo, а Hangouts було переорієнтовано в першу чергу на корпоративних користувачів. Схоже, плани Google знову змінилися.

"Згідно з новими даними, Google збирається закрити Hangouts в 2020 році. Принаймні, для звичайних користувачів: вони більше не зможуть переписуватися в месенджері. При цьому Hangouts Chat і Hangouts Meet продовжать працювати в рамках пакету додатків для бізнесу G Suite", - сказано в повідомленні.

На даний момент не відомо, чи збирається Google робити новий месенджер. Allo не користується популярністю і обмежений на тлі конкурентів. Також компанія активно розвиває додаток "Повідомлення", але він в першу чергу націлений на роботу з SMS.

Google - американська публічна транснаціональна корпорація, яку заснували 1998 року аспіранти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Найпопулярніший пошуковий сервіс станом на 2016 рік, має у власності, зокрема YouTube і Blogger. Штаб-квартира корпорації розташована в Кремнієвій долині, представництва компанії також є в Північній Америці, Європі та Азії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адміністрація Google підтвердила інформацію про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?