Януковича оголосили в міжнародний розшук: з'явився коментар Інтерполу
Категорія
Україна
Дата публікації

Януковича оголосили в міжнародний розшук: з'явився коментар Інтерполу

Януковича оголосили в міжнародний розшук: з'явився коментар Інтерполу
Джерело:  online.ua

В Інтерполі відмовилися коментувати інформацію про те, що екс-президента України Віктора Януковича знову оголосили в міжнародний розшук. У прес-службі організації уточнили, що не мають права розкривати імена розшукуваних людей - це право є власністю держави, яка зробила запит, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Якщо і коли одна з 194 країн-членів Інтерполу ділиться інформацією з генеральним секретаріатом організації в Ліоні по відношенню до поліцейських розслідувань або приватних осіб, ця інформація залишається власністю цієї країни. Тому Інтерпол не коментує конкретні випадки або ситуацію з окремими особами, за винятком особливих обставин і схвалення відповідної країни-член ", - пояснили в Міжнародній організації кримінальної поліції.

В Інтерполі підкреслили, що відповідь на те, чи оголошений Янукович в медждународний розшук, можуть дати відповідні національні органи.

Слід зазначити, що раніше інформація про оголошення Януковича в розшук по лінії Інтерполу з'явилася в ЗМІ. Вони посилалися на відповідь ГПУ, де пояснили, що колишнього президента України оголосили в міжнародний розшук через невстановлене місця розташування підозрюваного в державній зраді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Янукович збирається виступити в суді з останнім словом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?