Вибори в Україні: Порошенко запропонував змінити закон про воєнний стан
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибори в Україні: Порошенко запропонував змінити закон про воєнний стан

Вибори в Україні: Порошенко запропонував змінити закон про воєнний стан
Джерело:  online.ua

3 грудня український глава Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про внесення змін до закону про воєнний стан в Україні. Президент пропонує внести зміни до статті про місцеві вибори, які призначені на 23 грудня 2018 року, повідомляє ONLINE.UA.

На даний момент текст президентського законопроекту про внесення змін до закону про воєнний стан відсутній. Але Порошенко вказав статус його розгляду як невідкладний. В даний час документ переданий на розгляд керівництву.

Слід зауважити, що раніше про внесення президентського законопроекту про зміни закону про воєнний стан в статті про місцеві вибори повідомила представниця президента в ВР Ірина Луценко.

"Сьогодні президент України подав зміни до закону про правовий режим воєнного стану, в якому визначив, що дія ч.1 ст. 19 цього закону про заборону проведення в умовах воєнного стану виборів в органи місцевого самоврядування не поширюється на проведення місцевих виборів, призначених на неділю, 23 грудня", - пояснила Луценко.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій зазначив, що парламент повинен розглянути президентський проект про зміну закону про воєнний стан на поточному пленарному тижні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради в статусі "невідкладний" закон про припинення дії Договору про дружбу з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?