В Німеччині шоковані скандальною заявою Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

В Німеччині шоковані скандальною заявою Путіна щодо України

В Німеччині шоковані скандальною заявою Путіна щодо України
Джерело:  Укрінформ

Владу ФРН шокувало недавнє висловлювання президента РФ Володимира Путіна про те, що доки при владі в Україні залишатиметься нинішнє політичне керівництво, війна на Донбасі триватиме.Про це розповів офіційний представник федерального уряду ФРН Штеффен Зайберт, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Укрінформ".

"Це висловлювання у федеральному уряді взяли до відома з подивом", - сказав Зайберт.

Німецький політик наголосив, що владу України обрали легітимним і демократичним шляхом, і вона стала легітимною переговорною стороною в мінському процесі. Німеччина прихильна до цих угод і переговорів у "мінському" форматі, так само як і Україна.

"Незаконна анексія Криму та підтримка бойовиків на сході України - це дії Росії. Таким чином, тут лежить головна відповідальність за кризу, а також за насильство, яке забрало на сході Україні життя такої великої кількості людей", - додав він.

Нагадаємо, очільник Кремля заявив журналістам на саміті G20 в Аргентині, що "доки вони (українське керівництво. - Ред.) залишаються при владі, війна триватиме".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко і вперше прокоментував дії російських прикордонників в Керченській протоці під час затримання українських кораблів і моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?