"Це божевілля!":Трамп зізнався, що насправді хоче обговорити з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це божевілля!":Трамп зізнався, що насправді хоче обговорити з Путіним

"Це божевілля!":Трамп зізнався, що насправді хоче обговорити з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що колись у майбутньому обговорить військові розробки зі своїми колегами з Китаю та Росії з надією закінчити те, що він назвав гонкою озброєнь, передає ONLINE.UA.

"Я впевнений, що у певний час у майбутньому президент Сі та я, разом з президентом Росії Путіним, почнемо говорити про ґрунтовне припинення того, що стало значною та неконтрольованою гонкою озброєнь", - написав Трамп у своєму Twitter.

За словами голови Білого дому, Штати витратили 716 мільярдів доларів цього року на оборону.

"Божевільно!" - додав він.

 Нагадаємо, раніше американський лідер повідомив про намір вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності з Росією через його недотримання з боку Москви. У відповідь очільник Кремля заявив, що Москва хоче відновити повномасштабний діалог зі Сполученими Штатами про ракетний договір.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нова зустріч президента Росії Володимира Путіна і американського лідера Дональда Трампа може відбутися на наступному саміті G20, який в червні 2019 року буде проходити в Японії. Але сторони будуть намагатися знайти можливості, щоб переговори Путіна і Трампа відбулися раніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?