Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж за Влада Топалова: перші весільні фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж за Влада Топалова: перші весільні фото

Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж за Влада Топалова: перші весільні фото
Джерело:  Viva!

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко таємно вийшла заміж за російського артиста Влада Топалов. Весільна церемонія відбулася ще 25 жовтня, в Москві, але тільки зараз з'явилися перші фото і подробиці події, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Viva.

Тодоренко та Топалов одружилися (фото - instagram.com)

"Так! Тепер ми з Владиславом Михайловичем офіційно чоловік і дружина! Це сталося 25 жовтня. Так співпало, що саме в цей день у найдорожчих для мене чоловіків - у мого тата і у Влада день народження. А у тата ще й ювілей був - 55 років! Не дарма кажуть, що жінка вибирає чоловіка, схожого на батька. у підсумку запропонувала об'єднати всі три події в одну дату", - підтвердила Тодоренко таємний шлюб.

28-річна Регіна, яка знаходиться на дев'ятому місяці вагітності, уточнила, що пишне весілля вони з Владом планують зіграти наступної весни, після народження первістка. Зірка додала, що скромний розпис був святом тільки для них, але пообіцяла, що вони з чоловіком закотять гучну вечірку для друзів і родичів після того, як їхній малюк з'явиться на світ.

Також ведуча підкреслила, що ставши дружиною Топалова, вона не стала міняти прізвище. На думку зірки, Регіна Тодоренко - це бренд, до якого вже всі звикли. При цьому вона запевнила, що після появи штампа в паспорті відчуває себе як за кам'яною стіною.

Весілля Регіни Тодоренко та Влада Топалова (фото - instagram.com)

"Насправді, я тільки через пару днів усвідомила: «Регіна, ти дружина Влада Топалова! Вау!» Все стало іншим. З чоловіком нічого не страшно", - зізналася телеведуча.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Регіна Тодоренко розсекретила своє таємне хобі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?