Собака Джорджа Буша-старшого сумувала біля його труни - зворушливе фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Собака Джорджа Буша-старшого сумувала біля його труни - зворушливе фото

Собака Джорджа Буша-старшого сумувала біля його труни - зворушливе фото
Джерело:  online.ua

У США пройшла церемонія прощання з 41 президентом Джорджом Бушом-старшим. В мережі опублікували фото, на якому його собака лежить поруч з труною, наче прощається зі своїм улюбленим господарем. Зворушлива світлина з'явилася в акаунті собаки Саллі в Instagram, передає ONLINE.UA.

Як видно на фото, собака лежить в декількох сантиметрах від свого померлого господаря, а в коментарі говориться: "Місія завершена".

"Службова собака породи лабрадор-ретрівер у екс-президента США з'явилася в червні цього року (йому її подарували). Пес вміє відкривати двері, приносити речі і викликати допомогу. Собака стала помічником Буша-старшого", - сказано в повідомленні.

Відомо, що назвали Саллі в честь пілота-героя, який успішно приземлився на пошкодженому пасажирському літаку на річку Гудзон, тим самим врятував життя 155 осіб. Ця історія сталася в 2009 році, пізніше був знятий фільм "Чудо на Гудзоні", присвячений їй. У пілота було прізвисько Саллі.

Джордж Буш-старший був президентом США з 1989 по 1993 роки. Він керував країною під час розпаду СРСР і в останні місяці "холодної війни". Політик мав успішну політичну кар’єру: від конгресмена до посла США в ООН, від голови республіканської партії до посла в Китаї, від директора ЦРУ до віце-президента в адміністрації Рейгана.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 25 серпня 2018 року в США помер сенатор Джон Маккейн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?