Ви - в списку ворогів: Британія висунула гучну погрозу РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви - в списку ворогів: Британія висунула гучну погрозу РФ

Ви - в списку ворогів: Британія висунула гучну погрозу РФ
Джерело:  Голос Америки

Влада Великої Британії заявила, що Росія увійшла до низки ворогів, оскільки перебуває у постійному протистоянні із Заходом. Окрім того, Лондон попередив Москву, аби та не недооцінювала рішучість і можливості, які є у Сполученого Королівства та його союзників.

З даною заявою виступив керівник британської служби закордонної розвідки МІ6 Алекс Янгер, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Він підкреслив, що Росія увійшла до низки ворогів, які вважають себе у стані "постійного протистояння" із Заходом.

"Я повинен наголосити, що хоча російська держава намагається нас дестабілізувати, ми не прагнемо дестабілізувати Росію. Ми не шукаємо загострення", – сказав Янгер.

За його словами, якщо у Британії побачать зміни в російській поведінці, вони відреагують позитивно.

"Російська держава застосувала хімічну зброю військового зразка на території Великої Британії. Ми маємо намір підвести російську державу до висновку, що які б вигоди вона не вбачала у таких діях, вони є не вартими ризику", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ розповіли, як Путіна підставили спецслужби РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?