Вчені розповіли, який дешевий овоч захистить від онкозахворювань
Категорія
Технології
Дата публікації

Вчені розповіли, який дешевий овоч захистить від онкозахворювань

Вчені розповіли, який дешевий овоч захистить від онкозахворювань
Джерело:  online.ua

Вчені з Великої Британії прийшли до висновку, що речовини, які містяться в звичайній капусті, захищають людину від появи у неї раку прямої і товстої кишки. Це підтверджують результати дослідження Інституту Френсіса Кріка в Лондоні, які опублікував науковий журнал Immunity, передає ONLINE.UA.

Як відомо, змінити генетичні фактори, у зв’язку з якими розвивається рак, людина не може, проте раціон харчування, що містить певні продукти може впливати на роботу клітин травної системи, а також на видовий склад її мікрофлори, – і тим самим усунути процеси, що ведуть до онкологічного захворювання.

"За останні роки наукою були відкриті різновиди мікробів, безпосередньо пов’язаних з розвитком раку в живому організмі. Автори даного проекту експериментували з мишами і виявили, що у тварин, хворих на рак прямої кишки, розвиток пухлин зупинялося під дією речовини I3C, яка присутня у високій концентрації в звичайній капусті, а також в двох інших її видах, броколі і кольрабі", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро  знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?