"Ми не знаємо, де українські кораблі": у Путіна шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми не знаємо, де українські кораблі": у Путіна шокували новою заявою

"Ми не знаємо, де українські кораблі": у Путіна шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що захоплені українські кораблі є "речовими доказами", тому з ними працюють слідчі органи. Окрім того, в Кремлі запевняють, що нібито нічого не знають про те, де катери "Нікополь" і "Бердянськ" перебувають зараз, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Пєсков прокоментував дані про те, що Росія перебазувала українські катери в окупованій Керчі.

"Я не можу відповісти на ваше запитання. Це не входить в поле уваги Кремля. Це скоріше прерогатива слідчих органів, які ведуть слідство і пред'являють звинувачення, і потрібно звертатися до них, щоб дізнатися. Наскільки ми розуміємо ці кораблі, ці катери є речовими доказами і стосуються справи, яка зараз ведеться", – сказав він.

Варто зазначити, що речник Кремля не відповів на запитання, чи віддасть Кремль катери в тому ж вигляді, як вони потрапили в російські руки.

"Де вони я не можу сказати, вам потрібно звертатися до слідчих органів", - додав Пєсков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін намалював схему "порушень" українських кораблів у Керченській протоці для Меркель та Макрона, щоб переконати їх в тому, що вони йшли до Керчі для того, щоб підірвати міст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?