"Герміона" Емма Уотсон вразила фанатів звабливими світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Герміона" Емма Уотсон вразила фанатів звабливими світлинами

"Герміона" Емма Уотсон вразила фанатів звабливими світлинами
Джерело:  online.ua

Британська акторка Емма Уотсон, яка зіграла Герміону у серії фільмів про Гаррі Поттера, здивувала своїх шанувальників спокусливими кадрами з нової фотосесії. Фото Емма опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Акторка знялася у фотосесії популярного фешн-фотографа Картера-Боумена. Незважаючи на значну популярність акторка веде досить не надто публічний спосіб життя. Відтак кожне нове фото є сюрпризом для шанувальників творчості Емми.

На світлинах красуня постала у двох сукнях – чорній з оголеною спиною та довгій молочній, яка підкреслило струнку фігуру Уотсон.

"Яка ж ти неймовірна; нам тебе мало, Еммо, чекаємо нових фото; Емма - найуспішніша з "Гаррі Поттера"; дуже ніжні світлини; ти ідеальна дівчина; роки ідуть, а ти залишаєшся для нас маленькою Герміоною; пощастило Рону))); твоя краса така чиста та природня; чому так мало фото?; твій стиль просто довершений ", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома акторка Емма Уотсон на цьогорічній "оскарівській" вечірці з’явилася з новим тимчасовим татуюванням та здивувала шанувальників неграмотністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?