Це подарунок Путіну: американські сенатори звернулися до Трампа з гучною вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це подарунок Путіну: американські сенатори звернулися до Трампа з гучною вимогою

Це подарунок Путіну: американські сенатори звернулися до Трампа з гучною вимогою
Джерело:  online.ua

Вихід США з ракетного договору призведе до розширення Росією виробництва ракет, що загрожують Європі. З даною заявою виступили американські сенатори-демократи, передає ONLINE.UA.

Зазначається,що вони звернулася з відкритим листом до президента Дональда Трампа, у якому закликають врахувати негативні наслідки виходу США з Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД). Лист підписали члени сенатських комітетів з міжнародних відносин, збройних сил і розвідки.

Сенатори переконані, що розумінням того, як складно змусити Росію виправити порушення Договору про ліквідацію РСМД, все ж раптове рішення адміністрації про вихід в односторонньому порядку є політичним і геостратегічним подарунком Росії.

"Ми наполегливо закликаємо вас і вашу адміністрацію взаємодіяти з Конгресом в оцінці наслідків цього кроку для стратегічної стабільності і наших відносин з європейськими та азіатськими союзниками", – звертаються сенатори до Трампа. Вихід із ДРСМД, за словами сенаторів, "не служить інтересам безпеки США або інтересів наших союзників та партнерів", - заявили сенатори.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?