Skype отримає нову корисну функцію
Категорія
Технології
Дата публікації

Skype отримає нову корисну функцію

Skype отримає нову корисну функцію
Джерело:  online.ua

Американська компанія Microsoft має намір запустити функцію субтитрів в режимі реального часу в месенджері Skype. Редмондці переконані, що таким чином вони зроблять сервіс доступнішим для людей із вадами слуху, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний блог корпорації.

"За переконанням розробників, люди, які мають проблеми із слухом, зможуть читати те, що вимовляє іх співрозмовник в Skype. Система автоматично розпізнаватиме слова та дешифруватиме їх у текст, прокручуючи його. Розробники також планують в майбутніх версіях програми додати окреме вікно для цього", - сказано в повідомленні.

Вказано, що дану функцію можна буде встановити за замовчуванням у налаштуваннях або ввімкнути просто під час бесіди. Окрім того, компанія обіцяє, що функція запрацює через кілька тижнів, а самі субтитри підтримуватимуть більш як 20 мов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що керівництво популярної соціальної мережі Instagram розпочало видаляти лайки, коментарі та підписки, які були зроблені автоматично за допомогою сторонніх сервісів. Окрім того, найближчим часом будуть застосовані нові заходи, спрямовані на боротьбу із нетиповою активністю та фейками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?