Порошенко пояснив, що може завадити проведенню виборів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пояснив, що може завадити проведенню виборів в Україні

Порошенко пояснив, що може завадити проведенню виборів в Україні
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко стверджує, що завадити проведенню виборів президента України 31 березня 2019 року може лише відкрита збройна агресія Росії. Про це він заявив під час зустрічі зі студентами в Івано-Франківську, передає ONLINE.UA.

За словами президента, атакою на українські військові катери "Москва продемонструвала, що перейшла до нового етапу ескалації ситуації в акваторії Азовського моря – йдеться про окупацію Азовського моря і Керченської протоки".

"З огляду на загрози, довелося ввести воєнний стан у 10 областях та у внутрішніх водах України – але це рішення має "виключно превентивний характер". Воно дозволить захистити українців і, зокрема, законодавчо захистити воїнів, щоб вони могли боронити державу... Жодну свободу ми не порушимо", – запевнив президент, спростовуючи чутки російської пропаганди про переривання транспортного сполучення чи комендантську годину.

Український глава переконує, що не дозволить Росії зробити те саме, що в Абхазії і Південній Осетії.

"Дуже сподівалися (в Кремлі), що відкладуть президентські вибори (в Україні). А чого? Одна людина від цього виграє, і ім'я цієї людини – Путін... За моїм проханням голова Верховної Ради вніс пропозицію щодо визначення дати президентських виборів – 31 березня. І я як президент гарантую, що вибори президента відбудуться саме в цю дату. Єдине, що цьому може завадити, – це відкрита збройна наземна агресія Росії країни-агресора. Тоді будемо боронити державу", – заявив Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін заявив про те, що українські кораблі, захоплені в Керченській протоці, нібито йшли до Керчі, де хотіли підірвати міст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?