Шалена сума: Кеті Перрі купила побачення з Орландо Блумом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шалена сума: Кеті Перрі купила побачення з Орландо Блумом

Шалена сума: Кеті Перрі купила побачення з Орландо Блумом
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Орландо Блума і співачка Кеті Перрі беруть участь у благодійному аукціоні One Love Malibu, в ході якого збирають гроші на допомогу постраждалим від моторошних пожеж в Каліфорнії. Одним з лотів, який продавала сама Перрі, стало побачення з Орландо Блумом, передає ONLINE.UA з посиланням наDaily Mail.

Кеті вийшла на сцену і поцікавилася, чи є хтось охочий проїхатися на мотоциклі нічним містом з Блумом, та ще повечеряти в ресторані з актором.

"Під час цієї поїздки ви будете триматися за нього так міцно, що мені це зовсім не сподобається. За всі його м'язи. Ви зможете робити це всі 45 хвилин, а також зможете подивитися в його карі очі" – описала "лот" на аукціоні Кеті.

Одна з присутніх жінок заявила, що готова заплатити за це задоволення сумою розміром 20 тисяч доларів. Після чого Перрі, імовірно, почала ревнувати і вирішила запропонувати більшу суму за побачення з коханим – 50 тисяч доларів.

"Я не знаю, хто ви, але тримайтеся якомога далі від мого чоловіка! Лора, вибачте, я купую його за 50 тисяч", -  заявила співачка.

В результаті побачення з Блумом продали ревнивій Кеті Перрі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше старший брат популярної голлівудської актриси Анджеліни Джолі Джеймс Хейвен повідомив, що планує давати свідчення у суді щодо процесу розлучення зіркової пари, але не на користь своєї сестри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?