В МВС назвали "кримінальну столицю" України
Категорія
Україна
Дата публікації

В МВС назвали "кримінальну столицю" України

В МВС назвали "кримінальну столицю" України
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що за останні кілька місяці Одеса перетворилася на кримінальну столицю України, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

"Чому Одеса за останні місяці перетворилася на столицю кримінального світу України? Чому сталося так, що професійні рейдери - активісти стали невід'ємним атрибутом ділового і політичного життя Одеси?", - обурився міністр.

Аваков також не забув нагадати, що за перший день воєнного стану в Одесі затримали групу із 17 бойовиків, які атакували будівництво, а в іншому місці напали на політика. За його словами,  в Одесі місцева політична, ділова і управлінська еліти вирішили створити власні бригади бойовиків і так званих громадських діячів, при цьому реальні громадські діячі глибоко "забиті", в тому числі і фізично.

"Якщо це стиль управління місцевої міської влади... або недостатня увага адміністрації – це предметна розмова, яка має відбутися між паном Трухановим (Геннадій Труханов міський голова Одеси - ред.), Степановим (Максим Степанов, голова Одеської ОДА). А якщо у них не вистачить власної волі - я думаю, що ми будемо разом з ними сідати і допомагати їм", - сказав Аваков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Черкаси стали найбільш кримінальним містом України. Про це повідомив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?