Головна ялинка України цьогоріч буде з сюрпризом
Категорія
Україна
Дата публікації

Головна ялинка України цьогоріч буде з сюрпризом

Головна ялинка України цьогоріч буде з сюрпризом
Джерело:  Укрінформ

Головна ялинка на Софійській площі у Києві змінюватиме свій зовнішній вигляд впродовж новорічно-різдвяних свят. Про це повідомили в Департаменті культури КМДА, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ялинка цього року буде змінюватись, вона не весь час буде однаковою. Перед самим Новим роком вона змінить свій зовнішній вигляд - і для цього потрібно надати їй таку можливість, тож цього року ялинка буде абсолютно в інший спосіб зроблена", - розповіли в департаменті.

Також зазначається, що цьогоріч конструкція ялинки передбачає "зміксовану форму" з живої ялинки та штучних гілок.

 До слова, нещодавно засновник проекту "Folk Ukrainе" Ігор Добруцький повідомив, що цьогоріч ялинка на Софійській площі матиме онлайн-інсталяцію та витримана в холодних відтінках.

"Ялинка ще буде... оформлена екраном – понад 50 м по довжині, який випромінюватиме північне сяйво 24 години на добу", - додав Добруцький.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Німеччині, у місті Дортмунд, встановили найбільшу у світі різдвяну ялинку заввишки 45 метрів. Що цікаво, монтаж дерева тривав цілий місяць. Високе та пишне святкове дерево не зрубали в лісі, а змонтували з 1700 невеликих ялинок, які спеціально для цього виростили в тамтешніх лісових господарствах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?