Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат

Штаб ООС повідомив тривожні новини з Донбасу: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострилася. Бойовики активізували БМП, протитанкові ракетні комплекси і снайперів, атакуючи українських захисників на усіх напрямках. В ході потужних боїв загинув один боєць ЗСУ, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Під ворожий вогонь 4 грудня потрапили захисники Троїцького, Кримського, Новозванівки, Луганського, Пєсков, Авдіївки, Славного, Березового, Тарамчука, Красногоровки, Новомихайлівки, Старогнатівці, Широкиного і Водяного. По позиціях ООС в районах цих населених пунктів ворог гатив з 82-мм і 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів. Крім того, бойовики активізували снайперів.

З початку доби, 5 грудня, бойовики обстрілювали позиції ООС на підступах до Тарамчука. Втрат не допущено.

За даними розвідки, в рамках адекватної відповіді на обстріли противника українські військові знищили двох і поранили п'ятьох бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні почались масштабні військові збори у зв'язку з воєнним станом, який було введено через відкриту агресію Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?