Анджеліна Джолі говорить про сексуальне насильство зі своїми дітьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі говорить про сексуальне насильство зі своїми дітьми

Анджеліна Джолі говорить про сексуальне насильство зі своїми дітьми
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі поділилась своїми думками щодо проблеми насильства та зізналась, що розмовляє про це зі своїми дітьми. Варто зазначити, що вона вже декілька років є послом доброї волі ООН і активно підтримує благодійне спрямування, що стосується зниження рівня насильства, передає ONLINE.UA з посиланням на  Marie Claire.

Акторка звернулась до усіх небайдужих із проханням допомагати жертвам насилля. ДЖолі поділилась своїми думками на рахунок цього і зізналась, що відверто говорить на цю тему з усіма своїми дітьми.

"Я говорю про це не тільки з дочками, а й зі синами. Ця проблема не є тільки жіночою, її вирішення – це робота чоловіків і жінок. Дуже важливо, щоб в суспільстві були люди, які показують приклад справжнього чоловіка зі здоровим ставленням до протилежної статі", – сказала Анджеліна Джолі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі

без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?