У ЄС ухвалили рішення щодо персональних санкцій за фейкові "вибори" в ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

У ЄС ухвалили рішення щодо персональних санкцій за фейкові "вибори" в ОРДЛО

У ЄС ухвалили рішення щодо персональних санкцій за фейкові "вибори" в ОРДЛО
Джерело:  online.ua

За організацію і проведення фейкових "виборів" в ОРДЛО будуть накази дев'ять осіб. Проти них будуть введені персональні санкції, які схвалили посли ЄС на засіданні 5 грудня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на кореспондента "Радіо Свобода" в Брюсселі Рікарда Йозвяка.

Відзначається, що остаточне рішення щодо санкцій стосовно осіб, причетних до незаконних "виборів" на окупованому Донбасі, буде прийнято 10 грудня, на засіданні міністрів закордонних справ ЄС.

Нагадаємо, за підтримки Кремля в так званих "ДНР" і "ЛНР" вибрали нових ватажків на фейкових "виборах" 11 листопада. Ними стали Леонід Пасічник та Денис Пушилін, яких в Москві призначили керувати самопроголошених республіками після втечі Ігоря Плотницького та ліквідації Олександра Захарченко.

У всьому світі засудили фейкові "вибори" на Донбасі, а російську владу за їх підтримку. При цьому російська сторона взяла на себе всю відповідальність за "вибори" в ОРДЛО і їх руйнівні наслідки, чим знову довела, що Кремль намагається створити на Донбасі друге Придністров'є.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЄС готує покарання для причетних до "виборів" в ОРДЛО у вигляді персональних санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?