Я не хочу: Путін нарешті пояснив, чому не відповідає на дзвінки Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не хочу: Путін нарешті пояснив, чому не відповідає на дзвінки Порошенко

Я не хочу: Путін нарешті пояснив, чому не відповідає на дзвінки Порошенко
Джерело:  ТАРС

Російський глава Володимир Путін нарешті прокоментував відмову від телефонних переговорів з президентом України Петром Порошенко. Він заявив, що не відповідає на спроби українського лідера обговорити ситуацію в Керченській протоці по телефону, тому що не хоче брати участь у його виборчій кампанії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Адже справа не в тому, що я просто ухиляюся і не хочу з Петром Олексійовичем розмовляти, справа не в цьому. Справа в тому, що я не хочу брати участь у його виборчій кампанії", - заявив Путін.

Очільник Кремля в черговий раз висловив свою позицію щодо ситуації в Азовському морі із захопленням російськими прикордонниками українських кораблів і моряків. Путін вважає, що Україна "майстерно створює кризові і провокаційні ситуації і тут же перекладає відповідальність за скоєне на Росію".

"Ось нехитра комбінація, і я в цих комбінаціях не хочу брати участь і не буду", - підкреслив Путін, коментуючи свою відмову від переговорів з Порошенком.

Раніше в Кремлі вже коментували ситуацію з відмовою Путіна обговорити ситуацію в Керченській протоці з Порошенком. Там підтвердили, що Путін не відповів на запит на телефонну розмову Порошенка, який був направлений в Кремль відразу ж після нападу Росії на Україну в Азовському морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилися фотодокази того, як Путін готувався до нападу на Україну в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?