"Я найкращий претиндент на посаду президента США": у Трампа з'явився новий конкурент
Категорія
Політика
Дата публікації

"Я найкращий претиндент на посаду президента США": у Трампа з'явився новий конкурент

"Я найкращий претиндент на посаду президента США": у Трампа з'явився новий конкурент
Джерело:  Голос Америки

Колишній віце-президент США Джо Байден заявив, що вважає себе "найкваліфікованішою людиною на посаду президента у країні", однак він поки не ухвалив рішення про участь в кампанії 2020 року, передає ONLINE.UA з посиланням на   "Голос Америки".

"На мій погляд, я найкваліфікованіша людина на посаду президента у країні. Над проблемами, з якими стикається сьогодні наша країна, я працював все своє життя: це положення середнього класу і зовнішня політика", – зазначив Байден.

Політик пояснив, що рішення про те, чи балотуватися в президенти на виборах 2020 року, буде залежати від того, наскільки він і його родина будуть до цього готові.

"Ми з сім'єю повинні разом вирішити, чи готові ми до цього. Ми все робимо разом, як родина", - каже Байден.

Варто зазначити, що більшість експертів прогнозують, що у 2020 році політик все ж висуне свою кандидатуру. Раніше сам Байден зізнався, що смерть його старшого сина Бо Байдена, який помер від раку мозку у 2015 році, завадила йому балотуватися на виборах 2016 року.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, дочка колишнього Генпрокурора України Віктора Шокіна Аліна хоче подати в суд на екс-віце-президента США Джо Байдена через висловлювання про свого батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?