"Ти - ідеальна": Кім Кардаш'ян взірвала мережу пікантним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ти - ідеальна": Кім Кардаш'ян взірвала мережу пікантним фото

"Ти - ідеальна": Кім Кардаш'ян взірвала мережу пікантним фото
Джерело:  online.ua

Зірка реаліті-шоу та відома модель Кім Кардаш'ян вразила своїх шанувальників новим фото з рекламної кампанії своєї лінії косметики KKW Beauty. Фото за лічені години зібрало сотні тисяч лайків та коментарів, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що нещодавно красуня відверто розповіла, що її чоловік, репер Каньє Вест змирився з відвертими знімками, які Кім публікує у своїх соціальних мережах. Відтак з новим звабливим знімком зірка не забарилася і показала себе оголеною перед шанувальниками в Instagram.

На фото красуня позує лише у білих стрингах, а її оголене тіло прикриває довге волосся. Такі розкуті світлини на сторінці Кім Кардашян за перші години після публікації назбирують близько 2 мільйонів лайків.

"Ти - ідеальна; правильно, не можна приховувати від світу таку красу; це вже занадто; не можна бути такою сексуальною; заздрю твоєму чоловікові; ця жінка створена для того, щоб нею милувалися", - пишуть фанати в коментарях до фото Кім.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?