Названо найстильнішого чоловіка 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найстильнішого чоловіка 2018 року

Названо найстильнішого чоловіка 2018 року
Джерело:  online.ua

Авторитетне видання GQ назвало 50 найстильніших чоловіків 2018 року. Лідером рейтингу став відомий американський актор і музикант Дональд Гловер, передає ONLINE.UA.

Титул "Вest-dressed men of 2018" цьогоріч отримав відомий американський актор та виконавець Дональд Гловер, також відомий за своїм сценічним ім’ям Childish Gambino. На думку видання, саме він є "людиною ренесансу нової хвилі", який вдало поєднує у своєму гардеробі стиль 1970-х і сучасність.

Дональд Гловер

Срібло рейтингу отримав американський актор Джефф Голдблюм, відомий за своїми ролями у "Парк Юрського періоду", "День незалежності", "Тор" та багато інших.

Джефф Голдблюм

На третій сходинці цьогоріч юний актор Тімоті Шаламе, відомий ролями у фільмах "Інтерстеллар", "Назви мене своїм ім'ям" і серіалі "Батьківщина".

 Тімоті Шаламе

Також в рейтинг потрапили: Річард Медден з серіалу "Гра престолів", репер Тревіс Скотт – коханий Кайлі Дженнер, принц Чарльз – наслідник британського трону, футболіст Девід Бекхем, співак Джон Ледженд, співак Гаррі Стайлс і репер Skepta. Щодо інших сорока "модників" світу, то ви можете переглянути їх на сайті журналу.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше авторитетне видання Billboard оголосило, хто в 2018 році отримає титул "Жінка року". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?