Геній радить: Білл Гейтс назвав ТОП-5 книг 2018 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Геній радить: Білл Гейтс назвав ТОП-5 книг 2018 року

Геній радить: Білл Гейтс назвав ТОП-5 книг 2018 року
Джерело:  online.ua

Відомий винахідник і засновник Microsoft Білл Гейтс традиційно опублікував список найкращих книг 2018 року. В його рейтингу можна знайти книги з різних сфер, починаючи від інструкції з медитації і закінчуючи зануренням в тему автономної зброї. Список був опублікований в офіційному блозі мільярдера, передає ONLINE.UA.

В список Гейтса потрапила автобіографічна книга "Учениця письменниці" Тари Вестовер, в якій автор розповіла про своє дорослішання в мормонському суспільстві. Також значиться тут "Армія з нікого" Пола Шарре - книга, присвячена автономній зброї, в якій також розмірковується про штучний інтелект. Окрім того, винахідник відзначив книгу "Погана кров" Джона Каррейру, присвячена зльоту і падінню компанії Theranos.

Замикають п'ятірку книжок "21 урок для 21 століття" Юваль Ной Харарі про спосіб обробки інформації та мислення щодо сучасних проблем, а також "Велика інструкція з медитації і усвідомленості" Енді Паддікомба.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомий мільярдер, засновник компанії Microsoft Білл Гейтс знявся в одній із серій науково-популярного серіалу "Теорія великого вибуху". Прем’єра серії з одним з найбагатших людей планети відбулася в березні 2018 року, — в ній Гейтс виступив в ролі запрошеної зірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?