Савченко оголосила нове голодування: перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко оголосила нове голодування: перші подробиці

Савченко оголосила нове голодування: перші подробиці
Джерело:  online.ua

Українська нардепка Надія Савченко оголосила сухе голодування. Вона звинуватила СБУ в шантажі.

Про це йдеться у відеозверненні Савченко, розміщеному на її сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Савченко, як політичний в'язень, оголошує сухе голодування до моменту забезпечення прав і свобод відповідно до Конституції України та чинного законодавства", - йдеться в повідомленні на її сторінці в Facebook.

Савченко заявила, що голодуватиме, допоки їй не забезпечать права і свободи згідно з Конституцією. Вона стверджує, що слідчи тиснуть на неї, вимагая негайного ознайомлення зі справою в обмін на можливість бачитись з рідними, помічниками, поновлення електронних ключів, відкриття рахунка у банку для реєстрації кандидатом у президенти України.

Нагадаємо, Надію Савченко заарештували навесні 2018 року. Її підозрюють у підготовці терористичного акту, змові з метою насильницького повалення конституційного ладу, підготовці до посягання на життя державних діячів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд прийняв нове рішення у справі Савченко, скасувавши клопотання її адвокатів, які вимагали відпустити нардепа з-під арешту на поруки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?