Ми будемо виробляти заборонені ракети: Путін шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми будемо виробляти заборонені ракети: Путін шокував новою заявою

Ми будемо виробляти заборонені ракети: Путін шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ буде розробляти ракети, які заборонені Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності, якщо Сполучені Штати вийдуть з нього і почнуть виробляти таку зброю, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Очільник Кремля стверджує, що США звинуватили Росію в порушенні договору, для того, щоб мати привід для виходу з нього.

"Здається, наші американські партнери вважають, що ситуація настільки змінилася, що у Сполучених Штатів також має бути така зброя. Яка наш відповідь? Це просто: в цьому випадку ми теж це зробимо", - сказав він.

Варто зазначити, що 4 грудня США дали РФ 60 днів на повернення до виконання договору. Після закінчення цього терміну США призупинять свої зобов'язання за Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін обговорив з керівництвом Міноборони можливий вихід США з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД). Він заявив, що цей крок Штатів не залишиться без відповіді Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?