"І їй 54 роки": Моніка Беллуччі похизувалася ідеальною фігурою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"І їй 54 роки": Моніка Беллуччі похизувалася ідеальною фігурою

"І їй 54 роки": Моніка Беллуччі похизувалася ідеальною фігурою
Джерело:  online.ua

Секс-символ цілої епохи, відома італійська акторка Моніка Беллуччі у 54 роки не приховує своєї шикарної фігури. Красуня продовжує вражати своїх шанувальників новими гарячими фото та незвичними образами, передає ONLINE.UA.

Нещодавно Беллуччі опублікувала кілька яскравих світлин на своїй сторінці в Instagram. Перед камерою розкішна акторка та модель позувала у білому боді від Chanel та блакитному твідовому піджаку. Італійка засвітила струнку фігуру, яка викликала захват у всіх її прихильників.

"Яка ж ти розкішна!; і цій жінці 54 роки? не вірю))); чому ти стаєш тільки красивішою? в чому секрет? не можна бути такою чарівною; Моніка, завжди ідеальна; справжня краса завжди буде в моді", - пишуть фанати в коментарях до світлини.

Інша світлина увійшла до нового випуску журналу iO Donna. Моніка Беллуччі стала головною зіркою грудневого номеру глянцю та прикрасила його обкладинку. Для головної світлини акторка обрала досить скромне вбрання, яке дуже пасувало їй. Зірка постала перед читачами у білій сорочці та чорному корсеті з мереживом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?