У Росії відреагували на виклик США
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії відреагували на виклик США

У Росії відреагували на виклик США
Джерело:  online.ua

Офіційний представник Міністерства оборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що есмінець ВМС США USS McCampbell, який 5 грудня проплив у спірних водах Японського моря біля затоки Петра Великого на півдні Приморського краю РФ, не підходив до територіальних вод Росії ближче, ніж на 100 км, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Він також додав, що на даний момент есмінець перебуває в центральній частині Японського моря на відстані 400 км від російської берегової лінії і звідти "демонструє свою відвагу". "

"Сили Тихоокеанського флоту виконують комплекс заходів щодо контролю його дій, як і інших військових кораблів у цій акваторії, наземними та іншими засобами... Великий протитанковий корабель "Адмірал Трібуц" і авіалінії морської авіації Тихоокеанського флоту Росії контролювали перехід американського есмінця у міжнародних водах", - сказав Конашенков.

За його словами, USS McCampbell показав лише невдалу спробу на максимальній швидкістості уникнути супроводжуючих його російських сил.

Як повідомляв ONLINE.UА, 5 грудня американський ракетний есмінець USS McCampbell проплив у водах Японського моря в безпосередній близькості від затоки Петра Великого на півдні Приморського краю Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?