В Голлівуді вибрали найгіршу акторку за останні 20 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Голлівуді вибрали найгіршу акторку за останні 20 років

В Голлівуді вибрали найгіршу акторку за останні 20 років
Джерело:  online.ua

Незалежні експерти з аналітичної компанії Go Compare назвали ім'я акторки, яка найчастіше знімалась у провальних фільмах. Антирейтинг неСподівано для всіх очолила красуня Джессіка Альба, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Експерти, які складали антирейтинг, зауважили, що фільми оцінювались виключно за прибутковістю. Так, було встановлено, що Джессіка Альба упродовж 25 років знімалась у непопулярних кінострічках, які отримували найменші касові збори. Окрім цього, з 35 фільмів акторки високо оцінили тільки "Місто гріхів".

На другому щаблі антирейтингу опинилась дружина Джастіна Тімберлейка – Джессіка Біл. До п'ятірки найгірших акторок також увійшли Хізер Грем, Рада Мітчелл і Кеті Бейтс.

Окрім того, есперти також назвали й список найгірших акторів. До антирейтингу увійшли Джош Дюамель, Робін Вільямс і Джерард Батлер. І хоч покійний актор Робін Вільямс свого часу отримував "Оскар", на думку експертів, останні його кінороботи були не найкращими.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше авторитетне видання GQ назвало 50 найстильніших чоловіків 2018 року. Лідером рейтингу став відомий американський актор і музикант Дональд Гловер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?