Кого РФ атакує завтра: Порошенко виступив з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Кого РФ атакує завтра: Порошенко виступив з важливою заявою

Кого РФ атакує завтра: Порошенко виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія є непередбачуваною у своїх агресивних діях і може атакувати будь-де, наприклад, країни Балтії, або захищатиме зброєю "Північний потік-2", передає  ONLINE.UA з посиланням на TVN24.

"Ніхто не знає, кого Росія хотітиме атакувати завтра. Може солдати РФ хотітимуть захищати "Північний потік-2" та атакують країни Балтії. Може РФ захоче вдарити по чергових виборах, як вони пробували це робити під час референдуму у Нідерландах, чи під час референдуму щодо Brexit та в інших країнах", - сказав український президент.

Окрім того, український глава наголосив, що у нинішній ситуації Україна вимагає єдності, як це було продемонтсровано нещодавно, коли сили РФ атакували українські кораблі у Керченській протоці.

"4 роки тому всі боялися назвати напад Росії на Україну агресією, називаючи це конфліктом чи кризою. Натомість, зараз, ситуація виглядає зовсім по-іншому. Кожного разу РФ відкидає свою відповідальність за ті чи інші злочини. І лише демонстрація безпосередніх доказів, як у випадку збиття малайзійського Боїнга MH17 чи отруєння у Солсбері, дозволяє показати справжню Росію", - заявив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA,  українська делегація в Комітеті з безпеки на морі Міжнародної морської організації (ІМО) висловила категоричний протест Російській Федерації  у зв’язку зі збройним нападом та захопленням у полон трьох українських військових катерів і членів їхніх екіпажів у районі Керченської протоки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?