"Він лізе туди, де легше": експерт пояснив, що може зупинити Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він лізе туди, де легше": експерт пояснив, що може зупинити Путіна

"Він лізе туди, де легше": експерт пояснив, що може зупинити Путіна
Джерело:  online.ua

Черговий ультиматум НАТО Росії щодо повернення до виконання Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності із США не буде мати жодного сенсу, адже Кремль ще більше знахабніє. Військовий експерт Ігор Лосєв стверджує, що зупинити Путіна зможуть тільки потужні санкції, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Ультиматум повинен передбачати чіткі санкції за невиконання. Але НАТО і США про це поки не говорили. Не виконає Росія, що тоді зробить Захід? Тому це не дуже ефективний крок. Росія ще більше знахабніє, якщо не буде покарання. На США чи Китай Росія не полізе. Тоді на Україну, оскільки ми теж поки не продемонстрували свою здатність бити їм пику. Кремль лізе туди, де легше", - пояснює Лосєв.

На думку експерта, Захід переважно лякає, а конкретно нічого не робить - потрібно вдатися до реально потужних санкцій.

"США повинні забезпечити Європу газом і нафтою свого виробництва. І них є такі можливості. Відключити Росію від міжнародної фінансової системи SWIFT. Це реальні санкції, яких російська економіка може не витримати. США мають розпочати виробництво новітніх засобів озброєння. Це змусить РФ включитися в перегони і призведе до такого ж результату, що і СРСР, який упав під вагою своїх озброєнь", - додав Лосєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко  і вперше прокоментував дії російських прикордонників в Керченській протоці під час затримання українських кораблів і моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?