Порошенко обізвав Путіна слабаком
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко обізвав Путіна слабаком

Порошенко обізвав Путіна слабаком
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко заявив, що російський президент Володимир Путін слабкіший, ніж він хоче здаватися Заходу. Про це він написав у своїй статті для The New York Times, передає ONLINE.UA.

 "Незважаючи на кремлівську пропаганду, Путін слабкіший, ніж він хоче здаватися Заходу. Захід може - за рахунок підвищення вартості агресії - змусити його послухатись", - наголосив Порошенко.

На думку президента України, Захід міг би застосувати до РФ силу, адже Росія використала хімічну зброю в Британії, здійснювала кібератаки на Заході; обстрілювала мирних жителів в Сирії та розв’язала війну на східній Україні.  Також Порошенко заявив, що російська присутність в Чорному морі загрожує країнам-членам НАТО.

"Росія має загрозливу кількість морських кораблів у Чорному морі, що означає, що це може загрожувати членам НАТО Румунії, Болгарії та Туреччині", - написав Порошенко.

Окрім того, він заявив про значну присутність Росії у Балтійському морі. За його словами, росіяни можуть патрулювати газопровід "Північний потік".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія є непередбачуваною у своїх агресивних діях і може атакувати будь-де, наприклад, країни Балтії, або захищатиме зброєю "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?