"Їх треба вжарить по перше число": в Кабміні анонсували безжалісну перевірку облгазів
Категорія
Україна
Дата публікації

"Їх треба вжарить по перше число": в Кабміні анонсували безжалісну перевірку облгазів

"Їх треба вжарить по перше число": в Кабміні анонсували безжалісну перевірку облгазів
Джерело:  online.ua

Голова Кабміну Володимир Гройсман повідомив, що планує провести глобальну перевірку облгазів-монополістів, які нараховують жителям незрозумілі борги і завищують ціну на газ. Про це він заявив  під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що перед цим лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко поскаржився, що людям заднім числом нараховують борги за газ та виставляють суми в рахунках, вищі за встановленні Кабміном. Гройсман погодився і зізнався, що також бачив подібні повідомлення.

 "Я теж бачив це у ЗМІ і стурбований, бо людям нараховують якісь химерні борги. Заявляю, платіть не більше 8,55 (грн/куб. - ред.) і тільки по лічильнику. Все інше - шахрайство. Ніяких попередніх боргів бути не може", - заявив Гройсман.

За його словами, планується глобальна перевірка місцевих облгазів за участю представників Міністерства регіонального розвитку та ЖКГ, Міністерства енергетики та Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

"Їх треба вжарить по перше число, бо монополісти вже сіли на голову і звісили ноги", - сказав очільник уряду

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  з 1 листопада 2018 року в Україні підняли тарифи на газ для населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?