Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ перекинули на небезпечні ділянки кордону з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ перекинули на небезпечні ділянки кордону з РФ

Десантно-штурмові підрозділи ЗСУ перекинули на небезпечні ділянки кордону з РФ
Джерело:  online.ua

На найбільш небезпечні напрямки українсько-російського кордону передислоковуються десантно-штурмові підрозділи збройних сил. З даною заявою виступив президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Житомирської області, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Ради національної безпеки і оборони України.

Зазначається, що український глава разом з секретарем Ради нацбезпеки і оборони Олександром Турчиновим відвідали одну з військових частин, де відбулося завантаження військових підрозділів та техніки десантно-штурмових військ ЗСУ в літаки для передислокації військ у рамках виконання завдань, визначених режимом воєнного стану.

Нагадаємо, нещодавно президент повідомив, що вздовж кордону з Україною різко збільшилася кількість військ РФ. Окрім того, глава МЗС Павло Клімкін заявив, що у Росії є плани із захоплення української території від Маріуполя до Придністров'я і подальшого розчленування України.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр оборони України Степан Полторак заявив, що українські моряки, яких Росія захопила в полон під час провокації в Азовському морі показали себе героями, не давши приводу для Москви почати вторгнення в Україну. Адже, якби вони відкрили вогонь у відповідь проти росіян, то РФ почала би повномасштабну війну проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?