Як знизити апетит та прискорити метаболізм - простий спосіб
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Як знизити апетит та прискорити метаболізм - простий спосіб

Як знизити апетит та прискорити метаболізм - простий спосіб
Джерело:  online.ua

Американські вчені з медцентру Техаського університету розповіли про спосіб, який допоможе прискорити метаболізм. Зазначається, що дослідники спостерігали за мишами, які три рази "бігали" в колесі по 20 хвилин. Виявилося, що фізичні навантаження призводили до зниження апетиту, яке тривало до 6 годин, передає ONLINE.UA з посиланням на MedicalExpress.

За словами вчених, тренування затримує нейрони AGRP, які гальмують метаболізм, і прискорюють нейрони POMC, відповідальні за зниження апетиту і спалювання енергії. Вказано, що ефект від одного тренування може зберігатися до 2 днів. Та його можна продовжити, займаючись спортом частіше.

Фахівці запевняють, щонавіть одноразове тренування помірної інтенсивності прискорює обмін речовин.

Нагадаємо, метаболізм - сукупність хімічних реакцій, що відбуваються в живих організмах. Метаболізм поділяється на дві гілки: катаболізм (дисиміляція або енергетичний обмін), що включає реакції розщеплення складних органічних речовин до простіших, та анаболізм (асиміляція або пластичний обмін) — реакції синтезу необхідних клітині речовин, у яких енергія, отримана у катаболічних реакціях, використовується.

Раніше ONLINE.UA писав, які прянощі зможуть допомогти легко схуднути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?