"Буде військова відповідь": Росія розлютилася після жорсткого попередження США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Буде військова відповідь": Росія розлютилася після жорсткого попередження США

"Буде військова відповідь": Росія розлютилася після жорсткого попередження США
Джерело:  online.ua

Влада США попередила Росію про можливість військової відповіді на агресію у Керченській протоці. Така заява розлютила РФ – російські політики одразу ж кинулись коментувати заяви офіційного Вашингтона. Так, член комітету Ради Федерації із міжнародних справ Сергій Цеков звинувачує американців у войовничості, передає ONLINE.UA з посиланням на RT.

"Войовничість у словах американців і НАТОвців присутня. Однак висловлювання висловлюваннями, але вони чудово розуміють, що якісь конкретні справи з направленням військових кораблів та іншого, а тим більше якісь маневри у районі Керченської протоки — це вже загострення ситуації на дуже високому рівні", - сказав він.

Також вказано, що заступник голови комітету Держдуми з оборони і безпеки Юрій Швиткін називає такі заяви "галасом" і не вірить, що НАТО введе свої кораблі у Чорне море.

"Певною мірою це інформаційний галас із боку американців. США і країни Заходу усвідомлюють згубні наслідки для них у разі можливого входження військових кораблів блоку НАТО у водне плесо даного регіону. Тому вважаю малоймовірним, що таке може статися", – заявляє Швиткін.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше офіційна представниця МЗС Росії  Марія Захарова звинуватила Україну в провокаціях в Азовському морі,  а також додала, що тепер "бандити з великої дороги взялися за Керченську протоку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?